Μήνυμα σταθερότητας ενόψει των δύσκολων νομοσχεδίων που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, στέλνει ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς επιχειρώντας να βάλει φρένο στα σενάρια και τις φήμες για οικουμενική κυβέρνηση.

«Τα σενάρια της οικουμενικής τα διατηρούν στο τραπέζι προφανώς μόνον όσοι έχουν ευσεβείς πόθους να επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας -στις οποίες είναι εθισμένοι- με "παρά φύσιν" μεθόδους, ενώ ο λαός τους έδειξε την πόρτα της εξόδου», είπε ο κ.Παππάς στην εφημερίδα Real News.

Στον αντίποδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνα��νέσει για οικουμενική Κυβέρνηση, αρκεί ο πρωθυπουργός να είναι ένα «αξιόπιστο» πρόσωπο και όχι ο Τσίπρας.

«Για να προκύψει η ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης θα πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας… Θα έβλεπα μια οικουμενική Κυβέρνηση ως την έσχατη λύση για την αντιμετώπιση μιας μεγάλης κρίσης. Και γι' αυτό την απεύχομαι», δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης στην Real News.

Μάλιστα, όπως μεταδώσαμε την Πέμπτη στο star.gr, ο υποψήφιος για την ηγεσία της γαλάζιας παράταξης υπογραμμίζει ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ θα ζητήσει της σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα έργα και τις ημέρες του Γιανη Βαρο��φάκη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR