​Τοποθετήσεις πέρα από κάθε όριο έκαναν την Τρίτη οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, όπου ψηφίζεται στην Ολομέλεια το Σύμφωνο Συμβίω��ης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γγ της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει την ελληνική οικογένεια και να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα σοβαρά προβλήματα, ενώ πρότεινε να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη την χώρα!

Μιλώντας για την ομοφυλοφιλία έκανε λόγο για «παρά φύσιν φαινόμενο», χαρακτηρίζοντας «έκτρωμα» το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

«Θέλετε να διαλύσετε ένα θεσμό χιλιάδων ετών, αυτόν της ελληνικής οικογένειας. Η λέξη ομοφυλόφιλος δεν είναι ελληνική λέξη…. Για ποιο λόγο δεν αντιδρά η Εκκλησία της Ελλάδος; Τι είδους κονκορδάτο έχει συναφθεί μεταξύ εκκλησίας και κυβέρνησης της Αριστεράς;» διερωτήθηκε ο κ.Μιχαλολιάκος, ενώ χαιρέτησε την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες της μητροπόλεώς του και υποστήριξε πως «σήμερα έπρεπε να πενθούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλες τις μητροπόλεις της χώρας»!

«Δεν αλώσατε καμία Βαστίλη…. Έχετε παρεξηγήσει τα πράγματα! Επιχειρείτε να επιβάλλετε την διάλυση του θεσμού της ελληνικής οικογένειας. Θα αποτύχετε, δημιουργείτε μια κοινωνική αναταραχή. Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα να ρωτήσετε τον λ��ό; Θα ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα καταψηφίσουμε. Αν για κάποιους είναι αναχρονιστικό το σύνθημα "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" για εμάς ισχύει και θα ισχύει», κατέληξε ο ίδιος.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

Προσβάλουν και την Εκκλησία οι Χρυσαυγίτες: «Κάτω από τα ράσα φοράνε ροζ φουστίτσες»

Βρισίδια Λαγού στην Βουλή-Καυγάδισε με βουλευτές για τους γκέι και τους κτηνοβάτες!ΒΙΝΤΕΟ