Νίκη και καθαρή πρωτιά έναντι των υπολοίπων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ πετυχαίνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του star.gr.

Σε "θρίλερ" ωστόσο εξελίσσεται η μάχη για τη δεύτερη θέση όπου τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας δηλώνουν -μέσω συνεργατών- ότι έρχονται δεύτεροι!

Σε δηλώσεις του λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξεκάθαρα προς τον β΄γύρο και κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν για μια νέα εποχή στη ΝΔ, δείχνοντας ότι ο ίδιος προηγείται του Απόστολου Τζιτζικώστα και μάλιστα με διαφορά που επιτρέπει να προκαθορίσει ότι θα είναι αυτός στον δεύτερο γύρο στις 10 Ιανουαρίου.

Από τη Συγγρού, πάντως, μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα δεν προέκυπτε κάποια ένδειξη υπέρ κάποιου για τη δεύτερη θέση και ξεκαθάριζαν ότι η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη, όμως, υπάρχουν αρκετά εκλογικά τμήματα που έδωσαν τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελικά αποτελέσματα πιθανόν να βγουν αργά το πρωί, ενώ υπολογίζεται ότι οι ψηφοφόροι έφτασαν τους 400.000.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που προσήλθαν στις εκλογές της ΝΔ.
«Ζητάμε συγνώμη από τις μερικές χιλιάδες που δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν» δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Τραγάκης.
Παρόλα αυτά, ο κ. Τραγάκης απέφυγε να προχωρήσει ��ε εκτιμήσεις και αρκέστηκε στο να πει ότι «επεξεργαζόμαστε τη ροή των αποτελεσμάτων».
Για την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέφερε είναι σε εξέλιξη η επεξεργασία των αποτελεσμάτων, καθώς και ότι ακολουθείται η διαδικασία κατά γράμμα.
«Τα στοιχεία βγαίνουν από τα φαξ των κατά τόπους εφορευτικών επιτροπών και διασταυρώνονται και ηλεκτρονικά» είπε χαρακτηριστικά.
ΒΙΝΤΕΟ STAR και ΣΚΑΪ