Στο παρά πέντε ψήφισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης! Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα αργά το απόγευμα της Κυριακής στον Υμηττό και όχι στο εκλογικό τμήμα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπου βρέθηκε το μεσημέρι.

Οι ουρές των ψηφοφόρων ήταν η αιτία που ο κ.Μεϊμαράκης δεν ψήφισε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη Νέα Δημοκρατία και για την ίδια τη δημοκρατία. Το βράδυ δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο μεγάλος νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία» τόνισε νωρίτερα ο κ.Μεϊμαράκης και ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες, την ΚΕΦΕ και όλους όσοι εθελοντικά βοηθούν να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr μέχρι τις 19:00, οπότε και παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 370.000 πολίτες, με κάποια κομματικά στελέχη να υποστηρίζουν πως δεν φθάνει η παράταση που είχε δοθεί μέχρι τις 20:00, γιατί αντί να μειώνεται, αυξάνεται μειώνεται η προσέλευση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας θα δουν τα εκλογικά αποτελέσματα από τα γραφεία τους μαζί με τα κομματικά τους επιτελεία.

ΒΙΝΤΕΟ STAR