Το αίμα τους κόπηκε στη ΝΔ όταν διαπίστωσαν τεχνικό πρόβλημα που επανέφερε τις μνήμες από το φιάσκο!

Το πρόβλημα πρατηρήθηκε στους υπολογιστές του συστήματος μετά τις 7μ.μ. που ήταν αρχικά η προγραμματισμένη ώρα κλεισίματος της κάλπης καθώς τα κομπιούτερ αρνούνταν να δεχτούν τις ψήφους από τις 7.01μ.μ. και μετά!

Τελικά μετά από κάποια λεπτά αγωνίας, η λύση δόθηκε με μια τροποποίηση και η εκλογική διαδικασία συνεχίστηκε καν��νικά!

Μαζική η συμμετοχή

​Μαζική ήταν η συμμετοχή των Νεοδημοκρατών για την εκλογή νέου Προέδρου, αφού σχηματίζονται ουρές από το πρωί στα εκλογικά κέντρα.

Έτσι, προς το απόγευμα και ενώ οι κάλπες είχαν προγραμματιστεί να κλείσουν στις 7 μ.μ., αποφασίστηκε να κλείσουν στις 8 μ.μ., χωρίς μάλιστα να αποκλείεται και νέα παράταση αν χρειαστεί!

201215113556_6308.jpg
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ενημέρωσε πως θα δοθεί παράταση μίας ώρας λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου αφού σε πολλά εκλογικά κέντρα παρατηρούνται ουρές που ξεπερνούν ακόμη και τη μία ώρα αναμονή! Λίγο αργότερα, η ΚΕΦΕ ενημέρωνε πως θα μείνουν ανοικτές οι κάλπες μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος ψηφοφόρος στις ουρές!

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι γκρίνιες αλλά και τα απρόοπτα αφού η ταλαιπωρία της ορθοστασίας και της αναμονής προκάλεσε και μερικές λιποθυμίες στις ουρές!

201215113555_5403.jpg
Πηγές από το κόμμα αναφέρουν στο star.gr πως η προσέλευση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού περίπου 370.000 ψηφοφόροι έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδ��ιξη προέδρου της ΝΔ, με τη Συγγρού να κάνει λόγο ακόμη και για 400.000 ψηφόφορους μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μεγαλύτερη σε συμμετοχή παρατηρείται στο Λεκανοπέδιο, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, ενώ αυξημένη είναι η συμμετοχή στη Δυτική Ελλάδα, την Κρήτη αλλά και τα νησιά του Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ- Ψήφισαν Τζιτζικώστας,Μητσοτάκης,Γεωργιάδης

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του