​Πλήθος κόσμου έχει ψηφίσει έως αυτή την ώρα για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ και ουρές σχηματίζονται έξω από τα εκλογικά κέντρα. Η εκλογική διαδικασία, όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, μετά το φιάσκο του Νοεμβρίου.

040.jpg

38.jpg
(φωτο από το εκλογικό κέντρο στην πλατεία Χαλανδρίου)

Οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους έβαλαν την ψήφο τους νωρίς το πρωί… ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΕΒΕΑ, στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για τη Νέα Δημοκρατία και για την ίδια τη δημοκρατία. Το βράδυ δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο μεγάλος νικητής είναι η Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και ευχαρίστησε τους Νεοδημοκράτες, την ΚΕΦΕ και όλους όσοι εθελοντικά βοηθούν να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για μηνύματα υψηλής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα.

tzitzikwstas_ekloges_03.jpg

(φωτο από seleo.gr)
tzitzikwstas_ekloges_04.jpg

«Οι φίλοι της παράταξης πήραν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους. Γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσ�� όσα μας πλήγωσαν και κρατάμε τα καλά», πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και κατέληξε: «Προχωράμε για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο, δημοκρατικό, που θα συνομιλεί με την κοινωνία. Μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από αυτή την επιπόλαιη κυβέρνηση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά και μάλιστα περίμενε υπομονετικά στην ουρά.

32321.jpg

2432369.jpg
«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη από την εκλογική διαδικασία. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει. Ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη, δυνατή κεντροδεξιά παράταξη. Η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη με την δύναμη των πολιτών που έρχονται σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ψήφο του.

2377.jpg

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, φανερά ευδιάθετος, ψήφισε στο Περιστέρι... χωρίς να κρύβει μάλιστα την ψήφο του, αφού φωτογραφήθηκε με το ψηφοδέλτιο της υποψηφιότητάς του.

388.jpg
«Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη Νέα Δημοκρατία. Θα είμαστε από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι και ισχυροί για να φτιάξουμε μια παράταξη όπως την ονειρευόμαστε», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. λίγο πριν ψηφίσει.

2397.jpg

415.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνοιξαν οι κάλπες για τους ψηφοφόρους της ΝΔ- Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία

Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του

Γιάννης Πλακιωτάκης: «Με την ψήφο μας διασφαλίζουμε την ενότητα της παράταξης»