Επίθεση σε «συστήματα» και «μηχανισμούς» που όπως υποστηρίζει, πασχίζουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, εξαπέλυσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε επίσης ότι «οι μηχανισμοί και τα συστήματα επιδιώκουν να εμπλέξουν στην εκλογική διαδικασία ακόμα και την προσωπική του ζωή και την κοπέλα του.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε: «Το τι θα γίνει την Κυριακή θα το αποφασίσουν οι νεοδημοκράτες και όχι ο κύριος Παπαμιμίκος, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Σαμαράς. Κανένας. Οι ανώνυμοι ψηφοφόροι θα το κρίνουν».

«Θα είμαι εκεί με οποιονδήποτε πρόεδρο» ανέφερε για το τι θα πράξει από την επομένη των εκλογών, αλλά πρόσθεσε ότι είναι δική του επιλογή το τι τελικά θα αποφασίσει.

Σχετικά με το ενδεχόμενο διάσπασης της ΝΔ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής διερωτήθηκε: «Γιατί να υπάρχει κίνδυνος διάσπασης; Υπάρχει κάποιος που θέλει να φύγει από την ΝΔ; Αυτοί που μιλάνε για διάσπαση είτε θέλουν να φύγουν από τη ΝΔ είτε έχουν στο μυαλό τους να διώξουν κάποιους από τη ΝΔ». Συμπλήρωσε πάντως ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος από τους τέσσερις θέλει κάτι τέτοιο και ότι δεν εγγυώνται όλοι την ενότητα. «Την ενότητα όμως την εγγυώνται κυρίως οι χιλιάδες αγωνιστές της ΝΔ» κατέληξε στη σχετική αναφορά το��.

​​​