Ανοικτή επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής στις 20 Δεκεμβρίου, με την οποία τους καλεί να συμμετάσχουν σε αυτήν.

«Σας καλώ να προσέλθετε με προθυμία, συνευθύνη και αποφασιστικότητα σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, όλοι όσοι πιστεύετε στις αρχές και τις αξίες που εδραίωσε στο πολιτικό μας σύστημα ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής» επισημαίνει ο κ. Μεϊμαράκης.

Αναφέρει επίσης ότι διεκδικεί τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους «σε αυτή την καθοριστική πολιτικά και κρίσιμη εθνικά συγκυρία», για να έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει και να ενώσει τη ΝΔ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει ακόμα στην επιστολή του:

«Ενισχύοντας την κοινοβουλευτική της μαχητικότητα στην επόμενη εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, εκσυγχρονίζοντας το οργανωτικό της μοντέλο σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, με ανανέωση προσώπων, ιδεών και νοοτροπίας, δίδοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους, διαμορφώνοντας μια πειστική, εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, εκφράζοντας ένα δυναμικό αλλά και υπεύθυνο, μεταρρυθμιστικό αλλά και λαϊκό, πατριωτικό πολιτικό λόγο, που θα συμπυκνώνει τις ιδεολογικές αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Που θα προσδιορίζει με σαφή τρόπο το μεσαίο δρόμο του μέτρου, της μετριοπάθειας και της αποτελεσματικότητας, μακριά από άκρα και ακρότητες» .

​​