​Το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι «κολλημένος» με τα social media το ξέραμε, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι… καίγεται για το star.gr!!!

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Star Channel είναι, όπως φαίνεται, μια από τις αγαπημένες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημ��κρατίας, γι' αυτό και κάθε φορά που πραγματοποιεί τις διαδικτυακές του βόλτες κάνει μια “στάση” στο star.gr!

Αυτό έκανε και την Παρασκευή! Μάλιστα μια είδηση που τον αφορά -σε σχέση με την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο-, την ανήρτησε ο ίδιος στο twitter του για να την διαβάσουν διαδικτυακοί φίλοι και.... εχθροί !

Το θέμα του star.gr: «Όταν ο Λαζόπουλος ευχαριστούσε δημοσίως τον Άδωνη Γεωργιάδη» έκανε το ΚΛΙΚ στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας! Όχι μόνο το διάβασε, αλλά θέλησε να το προωθήσει!

Το συγκεκριμένο tweet, που έκανε τα likes να πέφτουν "βροχή", αναπαρήγαγαν δεκάδες χρήστες!

adonis.jpg
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Γεωργιάδης δείχνει την προτίμηση του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Star Channel και άλλες φορές στο παρελθόν ο γνωστός πολιτικός, ακολουθώντας προφανώς το τηλεοπτικό σύνθημα μας πως «ότι συμβαίνει, ανεβαίνει», ανήρτησε ειδήσεις του star.gr!