​Χωρίς το αγαπημένο της πράσινο-φιστικί σακάκι, αλλά με ένα πένθιμο μωβ στο συνηθισμένο κόψιμο πήγε στην Σύνοδο Κορυφής η Γερμανίδα Καγκελάριος!

sinodossss.jpg

Η Άνγκελα Μέρκελ «ψήφισε» βελούδο για την σημερινή της εμφάνιση, αποφεύγοντας εκπλήξεις σε μαλλιά, νύχια και μακιγιάζ!

sinodos222.jpg

Το μόνο στοιχείο που πρόσθεσε λίγη... χαριτωμενιά και θηλυκότητα στο "αυστηρό" της βλέμμα ήταν ένα γκρι κολιέ στο λαιμό της.

exoteriko9.jpg

Ωστόσο για τον Αλέξη Τσίπρα, τίποτα από αυτά δεν ήταν ικανά για να τον κάνουν- στην ολιγόλεπτη συνάντηση τους-να την κοιτάξει πιο χαλαρά!

exoteriko4.jpg

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά όλα όσα του έλεγε η κα Μέρκελ για το προσφυγικό και την πρόταση για … Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή, που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο.

exoteriko666.jpg

exoteriko777.jpg

exoteriko888.jpg

Οι Ευρωπαίοι, -όπως δείχνουν οι φωτογραφίες- μεταξύ των οποίων, η Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς έβαλαν "στην γωνία" τον Έλληνα πρωθυπουργό, επισημαίνοντας του τις ... καθυστερήσεις στη δημιουργία των κέντρων ταυτοποίησης στα νησιά και τις αδυναμίες στην φύλαξη των συνόρων.

Όπως σε κάθε συνάντηση των εταίρων βέβαια, δεν έλειψαν τα πειράγματα, τα αστειάκια και οι χαιρετισμοί – Άλλωστε γιορτές είναι!

exoteriko222.jpg
exoteriko333.jpg

Δείτε επάνω περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε επίσης:

Τσίπρας σε Νταβούτογλου: «Ελέγξτε τις μεταναστε��τικές ροές»

Έγγραφο ΦΩΤΙΑ για την Τουρκία: «Δεν έχει κάνει τίποτα για να μειωθούν οι προσφυγικές ροές»

Δείτε περισσότερα για την Σύνοδο Κορυφής στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR