«Λάθος» χαρακτήρισε την κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να πάει την Τρίτη το βράδυ στο θέατρο Βέμπο και να ζητήσει να παρέμβει ζωντανά στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου για το Αλ Τσαντίρι Νιούζ ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.
«Το θεωρώ λάθος γιατί στη σάτιρα αλίμονο αν αυτοί που δέχονται την κριτική, ακόμη κι αν αυτή είναι άδικη, θέλουν να παρεμβαίνουν κάθε φορά. Άλλωστε θυμίζω ότι η σάτιρα ενέχει το στοιχείο της υπερβολής. Σκεφτείτε χθες το βράδυ όταν είπε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ότι αν ο Αλέξης Τσίπρας επιμείνει στην ίδια γραμμή που είναι μετά τον Σεπτέμβρη, θα έχει την τύχη του Παπανδρέου ή του Σαμαρά, να ήταν ο πρωθυπουργός από κάτω και να ανέβαινε στη σκηνή, διακόπτοντας την παράσταση, για να απαντήσει. Ή να έκανε το ίδιο ο κ. Σαμαράς τα προηγούμενα 2,5 χρόνια που είχε δεχθεί τα βέλη του κ. Λαζόπουλου ή πιο πριν ο κ. Παπανδρέου» τόνισε ο εκδότης των Real News και Αγοράς.
«Είναι φανερό ότι η επίσκεψη στο θέατρο Βέμπο του Άδωνι Γεωργιάδη συνδέεται με την προεκλογική του καμπάνια ενόψει της μάχης της Κυριακής. Αν κρίνω από το διαδίκτυο, στους ψηφοφόρους της ΝΔ -που ήταν ενοχλημένοι από τη σάτιρα του κ. Λαζόπουλου- μπορεί και να άρεσε αυτή η κόντρα και να του δώσει πόντους» ση��είωσε ο κ. Χατζηνικολάου, επισημαίνοντας ότι συμφωνεί με όσα είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ευρυπίδης Στυλιανίδης πως «ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει να ανέχεται κανείς τη σάτιρα και την κριτική, ακόμη κι όταν είναι άδικη ή υπερβολική».
«Πρέπει να πω ότι εγώ αν ήμουν στη θέση του Λάκη Λαζόπουλου θα εκμεταλλευόμουν δημιουργικά και θετικά αυτή τη φασαρία. Στην επόμενη εκπομπή θα ζητούσα από το σταθμό να μου δώσει μισή ώρα παραπάνω, θα καλούσα τον Άδωνι να έρθει να πει τη γνώ��η του και θα τον αντιμετώπιζα με το φαρμακερό χιούμορ που διαθέτει ο Λάκης Λαζόπουλος και που πολλές φορές δυσκολεύει πολύ αυτόν που με πολιτικά επιχειρήματα προσπαθεί να αποδομήσει τη σάτιρα και την κριτική που δέχεται» σημείωσε ο κ. Χατ��ηνικολάου.
Συνεχίζοντας, είπε: «Πρέπει, ωστόσο, να υπογραμμίσω ότι η σάτιρα στρέφεται συνήθως κατά της εξουσίας, δηλαδή κατά της κυβέρνησης, και όχι κατά της αντιπολίτευσης. Όταν η δόση της σάτιρας -όπως και η δόση του δημοσιογραφικού ελέγχου- κατά της αντιπολίτευσης είναι μεγαλύτερη από αυτήν κατά της κυβέρνησης, τότε κάτι δεν πάει καλά».
Τέλος, ο κ. Χατζηνικολάου είπε αστειευόμενος πως αν δεν θέλει ο Λάκης Λαζόπουλος να χαλάσει την παράστασή του, τους φιλοξενεί με μεγάλη του χαρά μια Δευτέρα «στον Ενικό»!