​«Η κόντρα με τον Λ. Λαζόπουλο», μόλις άρχισε, είπε με απειλητικό τόνο ο βουλευτής της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Star Live U, μετά και από την αποτυχημένη απόπειρά του να κάνει ντου στο Τσαντίρι την ώρα που ήταν στον αέρα.

«Ο κ. Λ. Λαζόπουλος από εδώ και μπρος θα καταλάβει ότι ο καιρός που έμπαινε στις εκπομπές του, έκανε πολιτική προπαγάνδα και εξύβριζε χωρίς αντίλογο έχει παρέλθει», προειδοποίησε ο υποψήφιος πρό��δρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι χθες με το που έμαθε ότι ήταν έξω από το θέατρο, φοβήθηκε τόσο που έχασε τα… λόγια του.

«Τον είδατε πώς τραύλιζε μετά; Να ετοιμαστεί να τραυλίζει και την επόμενη φορά. Του λέω από τώρα ότι όταν θα ξαναπάει να κάνει τη χυδαία συριζαίικη προπαγάνδα του, εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ να έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να ξανασκάσω μύτη», απείλησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ακόμα ότι αν σε κάποια εκπομπή αναφερθεί το όνομα κάποιου, εκείνος μπορεί να παρέμβει, αν θεωρεί ότι θίγεται.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς διανοήθηκε να εμπλέξει τη νεκρή μητέρα του στη μεταξύ μας διαμάχη. Μου είναι αδιανόητο», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο κ. Γεωργιάδης με τα πυρά εναντίον ��ου Λ. Λαζόπουλου να εκτοξεύονται ακατάπαυστα.

«Ο κ. Λαζόπουλος λέει ότι λέει με την ασφάλεια του στούντιο και την ασφάλεια ότι είναι ένας εκατομμυριούχος με ισχυρούς προστάτες. Μόνο που οι εκατομμυριούχοι ισχυροί προστάτες του δεν μπορούν να τον σώσουν από μένα. Εγώ επειδή δεν έχω προστάτες, έχω τα χέρια μου λυμένα γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν. Μπορώ να λέω την άποψή μου ελεύθερα και καθαρά», είπε και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι δεν μου έδωσε το λόγο ήταν χρήσιμο γιατί κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι ούτε δημοκράτης είναι, ούτε τίποτα. Ο κ. Λαζόπουλος έκανε την εκπομπή του για να παρέμβει στα εσωτερικά της ΝΔ».

Ο Α. Γεωργιάδης τόνισε ακόμα ότι ο Λ. Λαζόπουλος του είναι απεχθής και τόνισε:

«Ο κ. Λαζόπουλος έχει κανιβαλίσει πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν δεν είμαι ο μόνος. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Γι’ αυτό θέλω να με ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες, επειδή δεν μοιάζω με τους άλλους πολιτικούς και έχω τα χέρια μου λυμένα. Γι’ αυτό και θα φτιάξουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε. Γι’ αυτό καλώ τον κόσμο να ψηφίσει Άδωνη Γεωργιάδη, για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο, που έχουν βλάψει την παράταξη και την Ελλάδα, όσο λίγοι».

Από τα πυρά πάντως του Α. Γεωργιάδη δεν γλίτωσε ούτε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σ. Ιωαννίδης, τον οποίο κατηγόρησε για… «bullying» και για «βρώμικο πόλεμο» εναντίον του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.