​Στην ίδια εκπομπή με… διαφορά λίγων ωρών βρέθηκαν οι κ.κ Γεωργιάδης, Τζιτζικώστας λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι ήταν καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη, με τον κ.Γεωργιάδη μάλιστα να αναλαμβάνει καθήκοντα δημοσιογράφου και να ρωτάει τον κ.Τζιτζικώστα αν τώρα εκ των υστέρων μετάνιωσε, που πέρυσι τέτοια εποχή ζητούσε την παραίτηση του κ.Σαμαρά και από τον Φεβρουάριο στήριζε την διαπραγματευτική τακτική του κ.Τσίπρα.

«Ποτέ μα ποτέ δεν στήριξα τον κύριο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έφυγα ποτέ από τη ΝΔ που είναι το σπίτι μου, είναι το κόμμα που υπηρετώ από παιδί. Στήριξα την ελληνική κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση» απάντησε ο κ.Τζιτζικώστας, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ζητούσε πέρυσι τέτοιο καιρό "οικουμενική κυβέρνηση", γιατί όπως είπε «αν το είχαμε κάνει αυτό, δεν θα είχαμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Ο κ.Τζιτζικώστας άφησε αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με αφορμή τη δήλωση του συνυποψηφίου του, που έκανε λόγο για στήριξη της υποψηφιότητάς του από τον Κώστα Καραμανλή.

«Ο Κώστας Καραμανλής είναι πολύ ευθύς άνθρωπος γι’ αυτόν τον αγαπά ο κόσμος. Όταν έχει κάτι να πει, το λέει ευθέως, δεν το λέει ούτε με κύκλους, ούτε με τετράγωνα, ούτε με ρόμβους» σχολίασε ο κ.Τζιτζικώστας.

Εκτίμησε ότι στις εκλογές της ΝΔ την Κυριακή, η προσέλευση των ψηφοφόρων θα είναι μεγάλη και η παράταξη θα βγει ενωμένη και ενισχυμένη την επόμενη μέρα.

«Το γεγονός ότι ακούστηκαν και κάποιες κουβέντες παραπάνω σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία είναι λογικό, εκλογές είναι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα διαπροσωπικό με κανέναν υποψήφιο. Εμένα όλοι είναι φίλοι μου, τους εκτιμώ» πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για την αναβολή των εκλογών στη ΝΔ, δήλωσε πως «η δικαιοσύνη ερευνά το φιάσκο. Έχω και εγώ τις αμφιβολ��ες μου».

Όσον αφορά τη δική του υποψηφιότητα, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι εκφράζει το όλον της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μίλησε για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, αλλά κυρίως τη διεύρυνση», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1 ​