​Για «παράλληλο πρόγραμμα που έχει γίνει πλέον... ανέκδοτο» μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν βρει τους κατάλληλους για να κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν οι προηγούμενοι.

Γι' αυτό έχει επιλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Κουτσούμπας, χρεώνοντάς του απατηλά συνθήματα και καλλιέργεια ψεύτικων προσδοκιών και ψεύτικων ελπίδων.

«Ακόμη και οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ γελάνε με αυτό (σσ παράλληλο πρόγραμμα)», πρόσθεσε ο γγ του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο κ.Κουτσούμπας επανέλαβε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, με το σκεπτικό ότι ανοίγει τον δρόμο για την υιοθεσία παιδιών, με την οποία όπως είπε, το κόμμα του διαφωνεί.

Όπως είπε ο ίδιος για σειρά ζητημάτων που πρέπει να διευθετηθούν, θα αρκούσε π.χ. να γίνουν βελτιώσεις στο αστικό δίκαιο.

Σχολιάζοντας την κόντρα Άδωνη Γεωργιάδη-Λάκη Λαζόπουλου, ο κ.Κουτσούμπας έκανε λόγο για «τσίρκο της πολιτικής» και «μεγάλο παιχνίδι» που γίνεται.

BINTEO MEGA