Για πολυνομοσχέδιο με… ρουσφέτια έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Βουλή, όπου εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος του Ποταμιού έκανε λόγο για πολυνομοσχέδιο που αποτελείται από ρουσφέτια και μπαλώματα σε υπαρκτά προβλήματα στο 65%, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πριμοδοτεί τα παιδιά της και τα κομματικά στελέχη με τις αυξήσεις μέσω του μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων.
«Το σύστημα σας δεν έχει ούτε ένα ψήγμα αξιολόγησης και αξιοκρατίας» είπε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος… τρόλαρε την κυβέρνηση λέγοντας πως «οι συμβάσεις που υπογράφετε είναι βρεγμένες από τα δάκρυα του κ. Σπίρτζη».
Σχετικά με το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «η δική μας πρόταση είναι να υπάρξει μια "κακή τράπεζα" η οποία θα κάνει μια ενιαία διαχείριση των κόκκινων δανείων». Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε πως οι κοινωνικοί εταίροι έχουν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις ενώ -απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση- πρόσθεσε πως «εσείς πλέον κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχετε κατεβάσει τα μολύβια και απλώς μεταφράζετε αυτά που σας ζητούν».
Ο κ. Θεοδωράκης απάντησε και στις βολές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ποταμιού για λαϊκισμό, λέγοντας: «Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή είστε λαϊ��ιστές. Τρίτη – Πέμπτη, αριστεροί επαναστάτες. Τις Κυριακές ορθολογιστές ευρωπαϊστές που κατηγορείτε τους αντιπάλους σας, και δη το Ποτάμι, για λαϊκισμό. Έλεος».