​Αισιόδοξος ότι οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ θα διεξαχθούν με επιτυχία και θα βγει πρόεδρος την Κυριακή εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star Channel, «Live U», o κ.Γεωργιάδης αφού εξέφρασε τον σεβασμό του στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΕΣΥ με αφορμή τις κινητοποιήσεις τους, υπογραμμίζοντας ότι τους στηρίζει, κατήγγειλε με αφορμή τα παρατράγουδα της 6ης Δεκεμβρίου την «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς που μας έχει αφήσει να ζούμε σε μια χώρα, όπου έχουμε κάνει επέτειο τα επεισόδια».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του, ο κ.Γεωργιάδης δεσμεύτηκε πως ότι λέει θα το πράξει, γι’ αυτό και όπως είπε πρέπει να τον ψηφίσουν για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα αν θα είναι ενωμένη η ΝΔ την επομένη μέρα των εκλογών, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι «εγώ θέλω να είμαστε αγαπημένοι, αρκεί να ...σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Εγώ δεν είμαι το καινούργιο στη ΝΔ, είμαι εκλεγμένος βουλευτής με σταυρό», αφήνοντας αιχμές για τους Σάκη Ιωαννίδη και Ευριπίδη Στυλιανίδη. «Αν δεν με θέλουν, να βγουν να το πουν» πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ STAR