​Άναψαν τα αίματα σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γεωργιάδης, διάβασε ένα tweet και στη συνέχεια ρώτησε τον κ. Μπάρκα αν ντρέπεται που ενώ όσο ήταν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε για τα ξένα funds, σήμερα θα πάει και αυτός και οι σύντροφοί του να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια».

«Κύριε Μπάρκα δεν ντρέπεστε; Πέντε χρόνια τι λέγατε; Δεν ντρέπεστε; Πέντε χρόνια μας λέγατε για τους γύπες των αγορών. Πέντε χρόνια κάνατε πολιτική σταδιοδρομία πάνω στον λαϊκισμό και πάτε σήμερα σαν καλό παιδί και ψηφίζετε τα funds;», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την οργή του Κ. Μπάρκα.

«Να ντρέπεστε εσείς για το γεγονός ότι καταστρέψατε τη χώρα. Είστε γυρολόγοι της πολιτικής. Η κοινωνία σας έχει γυρίσει την πλάτη, ούτε εκλογές δεν μπορείτε να κάνετε», του είπε.

Τότε λοιπόν ανέβηκαν ακόμα περισσότερο οι τόνοι, με τον Α. Γεωργιάδη να καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει το αγροτικό νομοσχέδιο και πάει μετά στην περιφέρειά του.

«Μη με απειλείτε εμένα κ. Γεωργιάδη. Θα σηκώνετε αλλού το δάχτυλό σας», ανταπάντησε ο Κ. Μπάρκας και τότε ήταν που ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε εκείνο και τους υπόλοιπους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς απατεώνες».