​Μήνυμα στήριξης στον Τηλεοπτικό Μαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνουν η ΕΡΤ και η Unicef για τα παιδιά των προσφύγων έστειλε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή αυτή η χρονιά να είναι μια χρονιά αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι οι πολίτες και η κοινωνία αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ανθρωπιά και αλληλεγγύη και τόνισε ότι ο ελληνικός λαός όλους αυτούς τους μήνες στέλνει μήνυμα, συμπαραστεκόμενος στους ανθρώπους που έχουν ανάγκ��.

Όπως είπε, ο τηλεμαραθώνιος είναι «μια σημαντική και αναγκαία ανθρωπιστική πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουμε τους πλέον αδύναμους συνανθρώπους μας, τα μικρά και συχνά ασυνόδευτα παιδιά που έχουν αναγκαστεί να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς», και παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση πως «σήμερα θα αποδειχτεί ξανά ότι οι πολίτες και η κοινωνία αυτής της χώρας αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ανθρωπιά και αλληλεγγύη».

«Αξίζει πραγματικά να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό. Ο τηλεμαραθώνιος θα το επιβεβαιώσει με ένα δυνατό και όμορφο μήνυμα ελπίδας. Θα επιβεβαιώσει το μήνυμα αυτό που στέλνει ο ελληνικός λαός όλους αυτούς τους μήνες, στεκόμενος στο πλάι των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτε��η ανάγκη», τόνισε και κατέληξε:

«Εύχομαι σε όλους και όλες αυτή η χρονιά να είναι μια διαφορετική χρονιά. Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία, αλλά και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το 2016 μια χρονιά αλληλεγγύης δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας».