Βοήθεια… μέσω twitter «φώναξε» το απόγευμα της Δευτέρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι παραβίασαν το γραφείο της στην Βουλή και άλλαξαν τις κλειδαριές του γραφείου που χρησιμοποιούσε η Επιτροπή Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να μπει στα γραφεία της Επιτροπής- που άλλοτε μπαινόβγαινε όπως και όποτε ήθελε-, απευθύνθηκε στον φρούραρχο του Κοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε... άγνοια και «έδειξε» σύμφωνα με την κα Κωνσταντοπούλου τους κ.κ.Βούτση και Αθανασίου.

Έξαλλη η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε "θρασύδειλους" τον διάδοχο της και τον γενικό γραμματέα της Βουλής (Κ.Αθανασίου), κάνοντας λόγο για «νεομνημονιακή αλητεία και κατάντια».

«Κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα» έγραψε μεταξύ άλλων η κα Κωνσταντοπούλου.

zoitsas.jpg

Τα tweets του στελέχους της Λαϊκής Ενότητας προκάλεσαν την αντίδραση από το περιβάλλον του νυν προέδρου. Συνεργάτες του κ.Βούτση παρέπεμψαν στις σχετικές αποφάσεις, που έβαλαν τέλος στην Επιτροπή Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους. Όπως λένε υπάρχουν τέσσερις αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, οι οποίες προβλέπουν ρητά ότι το γραφείο θα πρέπει να αδειάσει άμεσα. Το περιβάλλον του προέδρου τονίζει ότι τα μέλη της επιτροπής όφειλαν να πάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, διευκρινίζοντας πάντως ότι... όσοι δεν τα πήραν μπορούν να τα ζητήσουν από την τριμελή επιτροπή που είχε αναλάβει να φυλάξει τα… αζήτητα αντικείμενα!