Τα νεύρα τους στους δημοσιογράφους ξεσπούν πλέον οι υπουργοί της κυβέρνησης, θέλοντας να δικαιολογήσουν τις αστοχίες τους! Ο Τρύφων Αλεξιάδης αφού ανακοίνωσε προχθές ότι οι αποδείξεις του 2015 μετράνε στο αφορολόγητο, τρεις ώρες μετά το πήρε πίσω και ύστερα επιτέθηκε σε συντάκτη του Μega!<​

Ο κ. Πολάκης, ο οποίος προκάλεσε σάλο για την επιθετική του συμπεριφορά και τα απαξιωτικά του σχόλια σε συνέντευξη τύπου, δεν είναι ο μόνος στην κυβέρνηση που έχει νεύρα. Κι άλλοι συνάδελφοί του τελευταία,χάνουν συχνά πυκνά την ψυχραιμία τους. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, αφού ανακοίνωσε προχθές ότι οι αποδείξεις του 2015 μετράνε για το αφορολόγητο, τρεις ώρες μετά, το πήρε πίσω και ύστερα επιτέθηκε σε συντάκτη του Μega!

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, βρήκε λύση για τα Ολυμπιακά Ακίνητα μετά από 11 χρόνια: Να βάλει εκεί τους μετανάστες! Έτσι προς το παρόν τους έχει στο Τάε Κβο Ντο και του φταίνε - επίσης - οι δημοσιογράφοι, στους οποίους μίλησε επιθετικά.

Είχε προηγηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος απομάκρυνε τους δημοσιογράφους από την Ειδομένη για να μεταφερθούν χωρίς την αδιάψευστη μαρτυρία της εικόνας οι μετανάστες στην Αθήνα. Είναι ο ίδιος που λίγες μέρες πριν απαξίωνε αστυνομικούς.

Το top 5 των νευριασμένων υπουργών που ξεσπούν στους δημοσιογράφους συμπληρώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης. Αφού καταψήφισε την άρση ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, δήλωσε ότι ήταν κουρασμένος και προειδοποίησε τον δημοσιογράφο που ζητούσε εξηγήσεις ότι αν συνεχίσει έτσι, θα τσακωθούν!

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι η εικόνα του Παύλου Πολάκη ήταν αποτέλεσμα μονταζιέρας. Ωστόσο ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν άλλη άποψη, όπως ο Γ. Μιχελογιαννάκης που δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ��τι δεν πρέπει να δείχνουν αλαζονεία οι υπουργοί.

Μέχρι στιγμής πάντως η Ένωση Συντακτών δεν έχει αντιδράσει.

​​
​​