​Νέο προκλητικό «ρεσιτάλ» έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον Αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή το προσφυγικό.

Εκτός από την απρεπή φρασεολογία, ο κ.Κασιδιάρης προχώρησε και σε άσεμνες πράξεις …. Έτσι ενώ μιλούσε για τους μετανάστες, αφού έκανε ...κουβάρι ένα υπουργικό έγγραφο, το πέταξε προς τα υπουργικά έδρανα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Τι έλεγε όμως το έγγραφο που πέταξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής;
EGG.jpg

Πρόκειται για έγγραφη απάντηση του κ.Μουζάλα σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ι.Σαχινίδης, σχετικά με την «σύσταση επιτροπής για την κάλυψη της υγείας των προσφύγων».

«Ο κ.Μουζάλας, έχοντας μελετήσει τα θεωρητικά κείμενα της Χρυσής Αυγής και έχοντας περιθάλψει ως γιατρός τραυματίες πρόσφυγες και μετανάστες από ενέργειες ομάδων, των οποίων η θεωρία και οι πράξεις προσομοιάζουν με αυτές της Χρυσής Αυγής ή και φέρονται να κατευθύνονται από τη Χρυσή Αυγή, αδυνατεί για λόγους συνείδησης να μπει σε μια διαδικασία διαλόγου με αυτούς που χρησιμοποιούν την κοινοβουλευτική διαδικασία για να διαχύσουν απόψεις ή την κεντρική ιδέα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”…. Το προσφυγικό, το μεταναστευτικό και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν συνδιαλέγονται με τον ρατσισμό», ανέφερε η απάντηση από το γραφείο του υπουργού, προκαλώντας το παραλήρημα του κ.Κασιδιάρη.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ