​Το «έλα να δεις» έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Βουλή, όταν στο βήμα ανέβηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας για το προσφυγικό, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον Αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σηκώθηκε και έφυγε ο διορισμένος υπουργός των λαθρομεταναστών (σσ Μουζάλας) που δεν πήρε καμία ψήφο από τον ελληνικό λαό, διορίστηκε και μπήκε μέσα στην Βουλή και διοικεί την χώρα και κρύφτηκε, όπως κρύβεται κάθε φορά που ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο η Χρυσή Αυγή γι' αυτό το εθνικό έγκλημα που τελείται με τους λαθρομετανάστες και μας αποστέλλει αυτά τα άθλια χειρόγραφα, όπου λένε ότι δεν συνδιαλέγονται με τον ρατσισμό οι Συριζαίοι υπουργοί» είπε φωνάζοντας ο κ.Κασιδιάρης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάννη Μουζάλα πως "έχουν εγκληματήσει σε βάρος της Ελλάδας".

«Καλά έκανε λοιπόν και κρύφτηκε και σήμερα! Ν�� μας απαλλάξετε γενικότερα από αυτή τη θλιβερή παρουσία σας, από αυτές τις αθλιότητες, από τον ρατσισμό σας εναντίον των Ελλήνων πολιτών» συνέχισε ο κ.Κασιδιάρης, προκαλώντας την αντίδραση του Αναπληρωτή Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος του φώναξε ότι «πρέπει να ντρέπεται».

Εκτός εαυτού ωστόσο ο κύριος Κασιδιάρης συνέχισε να λέει φωνάζοντας. «Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε που ξε��ουλήσατε την Ελλάδα. Ντροπή σε εσάς που κάνατε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών» έλεγε φωνάζοντας, με τον κύριο Ξυδάκη να σηκώνεται από τα έδρανα και να ανταποδίδει τα πυρά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής .

Ωστόσο πάλι ο κ.Κασιδιάρης δεν πτοήθηκε, αντιθέτως συνέχισε να φωνάζει, απευθυνόμενος στον κ.Ξυδάκη. «Είστε πουλημένος και γελοίος» του είπε.

Η φρασεολόγια Κασιδιάρη προκάλεσε την αντίδραση του προεδρεύοντος κ.Ν.Λαμπρούκου (ΚΚΕ), ο οποίος προσπαθούσε μάταια για κάποια λεπτά να επιβάλλει την τάξη.

«Να πάει ο υπουργός σας στο Ταε Κβο Ντο να κάνει παρέα στους Πακιστανούς και να μας αδειάσει την γωνιά» δήλωσε στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας "ηλίθιο" τον πρωθυπουργό. «Όλα αυτά που κάνετε είναι παράνομα… προφανώς ο άνθρωπος (σσ ο Τσίπρας ) είναι ηλίθιος», είπε χαρακτηριστικά.

«Μα δε σέβεστε ούτε το προεδρείο…. Με ακούτε; σας μιλώ ευγενικά» έλεγε και ξανά έλεγε ο προεδρεύων.

Τελικά, λίγο αργότερα μετά από πολλές εκκλήσεις, ο κ.Κασιδιάρης έριξε τους τόνους .

BINTEO ΒΟΥΛΗ