Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πως ��δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα», κατηγορώντας την ότι «απεργάζεται νέα δεινά».

Η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή της κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ψέματα», υπενθυμίζοντας δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών (Παππά, Τσακαλώτου) οι οποίοι διεμήνυσαν ότι «δεν χρειαζόμαστε το ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα», αλλά και μια παλιότερη επιστολή του υπουργού Οικονομικών κ.Τσακαλώτου, ο οποίος ζητούσε το περασμένο καλοκαίρι την συνέχιση της συνεργασίας με το Ταμείο.

Παράλληλα η κα Βούλτεψη, επ��σήμανε τις αντιφατικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι σήμερα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ υπερασπίζεται με ζήλο τις θέσεις των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών

Δείτε στο αρχείο Word όλη την ανακοίνωση της κας Βούλτεψη, που προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.

epistoli-nd (2).docxepistoli-nd (2).docx

«Το άγχος της ΝΔ να επιτεθεί στην κυβέρνηση, ώστε να υπερασπιστεί με ζήλο τις θέσεις των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών δεν μας εκπλήσσει», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις της κας Βούλτεψη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του: «Πρόκειται για μια απόλυτα συνεπή στάση για ένα κόμμα που ποτέ δεν υπερασπίστηκε και ούτε σήμερα δείχνει διατεθειμένο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας».