​Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Μητρόπουλος στην εκπομπή «Ανατροπή» για το παρασκήνιο πίσω από τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μητρόπουλος έφερε στο φως «απίστευτα», όπως είπε περιστατικά πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κουμουνδούρου με αποκορύφωμα έναν τρικούβερτο καυγά με αρκετά… γαλλικά που είχε με τον υπουργό Επικρατείας, Α. Φλαμπουράρη.

Όπως είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φλαμπουράρης ήταν εκείνος που του ζήτησε να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και όχι πρώτος.

Μάλιστα όλα αυτά έγιναν έξω από την… τουαλέτα στα γραφεία της Κουμ��υνδούρου. Όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Φλαμπουράρης του ζήτησε με εντολή του Αλέξη Τσίπρα να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο Αττικής, ώστε την πρώτη θέση να πάρει ο νυν υπουργός Πολιτισμού, Α. Μπαλτάς.

«Ο Φλαμπουράρης με συνάντησε έξω από τη τουαλέτα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και μου ζήτησε να μπω δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής προκειμένου την πρώτη θέση να την λάβει ο κ. Μπαλτάς. Του είπα πως αυτά δεν γίνονται και να πάει να γαμηθ... ! Εκείνος μου απάντησε πως ''θα σε λιώσουν οι Νικολούδης και Παναγιωτόπουλος''. Μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή ήρθη η ασυλία μου και τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο Φλαμπουράρης», είπε ο Α. Μητρόπουλος.

Πάντως όπως είπε, θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με την όλη ιστορία.

«Θεωρώ τον Τσίπρα αμέτοχο σε όλη αυτή την ιστορία αν και ο ίδιος ενώ είχε τόσα εσωτερικά μέτωπα ανοιχτά σε όλες του τις δημόσιες εμφανίσεις εμένα κατηγορούσε. Ενόχλησε η πορεία μου και η σκληρή κριτική που ασκούσα. Μου ζητήθηκε να υποβαθμιστώ σε ένα ψηφοδέλτιο που δικαιούμουν να είμαι πρώτος. Φοβάμαι ότι στην υπόθεσή μου σκοπίμως αγνοήθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα. Αρκετές φορές υβρίστηκα και μου επιτέθηκαν. Η αλληλουχία των γεγονότων αυτό μου δείχνει. Είχα σκληρή αντιπαράθεση με τον ΣΥ��ΙΖΑ και τότε άρχισε η πορεία σύγκρουσης με την ηγεσία του κόμματος. Ο πρωθυπουργός ��ταν αμέτοχος σε όλα αυτά αλλά δεν απέτρεψε τη σκευωρία σε βάρος μου», τόνισε.

Όσον αφορά στη δίωξή του έκανε λόγο για «εγκληματικά μυαλά», που «βαφτίζουν τις παρασχεθείσες νομικές υπηρεσίες ως παράνομη δραστηριότητα» και κατήγγειλε «διακεκριμένη κατάχρηση από υπηρεσιακούς παράγοντες», προσθέτοντας ότι «κάποιος υπερέβη καθήκοντα».

Τέλος, ο κ. Μητρόπουλος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, τονίζοντας ότι έχει δεχθεί υβριστικές επιθέσεις αρκετές φορές.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR