Ανακλήθηκε ο διορισμός υπαλλήλου της Βουλής με πλαστό πτυχίο, στην πρώτη περίπτωση που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με κυρώσεις εις βάρος των 15 μονίμων υπαλλήλων της και τον έναν συμβασιούχο, που φέρονται να έχουν καταθέσει πλαστούς ή παραποιημένους τίτλους σπουδών.
Σύμφωνα με την απόφαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ανακαλείται ο διορισμός υπαλλήλου που είχε προσληφθεί σε κενή οργανική θέση στον κλάδο ΑΤ6 Αναλυτών- Προγραμματιστών (θέση πτυχιούχου ανώτατης εκπαίδευσης), καθώς μετά τον έλεγχο που έγινε, το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του πτυχίου, το οποίο αποτελούσε απαραίτητο τυπικό προσόν διορισμού του στην θέση αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, ο υπάλληλος είχε σπεύσει να παραιτηθεί όταν διαπίστωσε ότι είχε εντοπισθεί το πρόβλημα με το πτυχίο του και ότι το Πανεπιστήμιο Αθηνών κοινοποίησε την απάντησή του στις 8/5/15 στη Βουλή. Ακολούθησε δεύτερη αίτηση παραίτησης, όπως απαιτείται από τον Νόμο, στις 25/5/15.
Ο υπάλληλος μετά τη δεύτερη αίτησή του τέθηκε εκτός υπηρεσίας, αλλά εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση διαγραφής του από τα μητρώα της Βουλής έχει ημερομηνία 2/12/15!
​​