​Από "δυο χωριά χωριάτες" έγιναν οι κ.κ Καμμένος και Βενιζέλος το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν την ψηφοφορία του κρατικού προϋπολογισμού.

Αφορμή για την κόντρα τους στάθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων πως "το PSI διέλυσε το κράτος".

«Γιατί δεν στηρίζετε την εθνική προσπάθεια και επιμένετε να στηρίζετε μία εγκληματική πορεία του παρελθόντος. Γιατί στηρίζετε τον Βενιζέλο; Γιατί να επιμένει η αντιπολίτευση σε άφεση αμαρτιών σε ένα σύστημα που οδήγησε τη χώρα εδώ που βρίσκεται; Προκαλώ όποιον πολιτικό αρχηγό υπερασπίζεται το PSI, να μας φέρει το δημόσιο χρέος πριν και μετά», τόνισε ο κ.Καμμένος, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από φωνές και επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις στον πρόεδρο της Βουλής, Ν.Βούτση, ο κ.Βενιζέλος κατάφερε να πάρει τον λόγο και "τα έψαλε" στον κ.Καμμένο, λέγοντας μάλιστα πως υπάρχει "προσωπικό θέμα".

Ο κ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για "βαριά και άθλια συκοφαντία", λέγοντας του ότι είναι «άσχετος». «Το PSI ήταν πολιτική της συγκυβέρνησης Παπαδήμου» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο ο κ.Καμμένος. «Θυμάστε τον κύριο Σάφα που τον φέρνατε εδώ και τον κάνατε βόλτες… Ο κύριος Σάφα άρπαξε 500 εκατ.ευρώ και την έκανε! Δεν έχετε ευθύνη εσείς;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον κύριο Βενιζέλο «Έχετε προσωπική ευθύνη».

«Ο κύριος Σάφα δεν εισέπραξε ποτέ τέτοια ποσά» ξεκαθάρισε ο κ.Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για «μεγάλο ψέμα».

Και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κόντρα, ζητούσε συνεχώς τον λόγο ο κύριος Λεβέντης, αλλά δεν τον πήρε ποτέ, με τον πρόεδρο της Βουλής Ν.Βούτση να βγαίνει συχνά "έξω από τα ρούχα" του, στην προσπάθεια του να επιβάλει την τάξη!

ΒΙΝΤΕΟ