​Αφού βομβάρδισε με ερωτήσεις τους υπουργούς, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2016.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ο κ.Παναγούλης αναφέρθηκε στα "εξοντωτικά μέτρα",που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός για μισθωτούς-συνταξιούχους-αγρότες, εκτιμώντας ότι αυτός θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση.

«Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί οδηγεί τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση» τόνισε ο ίδιος.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, στην οποία «ο ελληνικός λαός είχε εναποθέσει τις ελπίδες του και με έκπληξη βλέπει, για μια ακόμη φορά, να γκρεμίζονται τα όνειρά του για μια καλύτερη ζωή».

«Δεν μπορώ παρά να ψηφίσω ΟΧΙ σε έναν προϋπολογισμό που δεν έχει κοινωνικό πρόσημο, παρά μόνο νούμερα για να βγει ο λογαριασμός του προγράμματος και που υπηρετεί, για μια ακόμη φορά, τα ξενόφερτα μνημόνια και τους δανειστές», κατέληξε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.