​Χολιγουντιανή φωτογράφηση που θύμισε πολύ παλιότερα concept της Ισπανίδας ηθοποιού Πενέλοπε Κρουζ έκανε η Ραχήλ Μακρή!

penelope-cruz-featured-2013-campari-calendar.jpgrm4.jpg
Π.Κρουζ Ρ.Μακρή

Η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ φορώντας κατακόκκινες τουαλέτες και πανάκριβές γόβες πασίγνωστου οίκου πόζαρε με τον αέρα μοντέλου, κάνοντας μας να τρίβουμε τα μάτια μας!

reg_600_2cruz_ls_111312.jpgrnm6.jpg
Π.Κρουζ Ρ.Μακρή

Με κραγιόν στο χρώμα του πάθους, έντονη γραμμή eyeliner, εντυπωσιακές βλεφαρίδες, μαλλί σινιόν και πόζες τύπου «από ώρα σε ώρα θα έρθει ο Ζορό να με πάρει» η κα Μακρή φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Down Town και μίλησε για την ζωή της και την Κωνσταντοπούλου.

Penelope-Cruz-in-the-Campari-2013-Calendar-by-Kristian-Schuller.jpg
Π.Κρουζ


rm2.jpgrm5.jpg
Ρ.Μακρή

Στο ερώτημα «υπάρχει μία φήμη ότι κάποτε ήσασταν συγκάτοικοι με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου», η πρώην βουλευτής της Κουμουνδούρου απάντησε «Όχι, καλέ. Τι δουλειά έχω εγώ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Ο Παππάς με τον Γαβριήλ και τον Τσίπρα συγκατοικούσαν. Προτού κάν��ι τα παιδιά με την Περιστέρα, προτού γίνει Πρόεδρος»

Παράλληλα, όταν την ρώτησαν για την ζωή της εκτός βουλής, η κα Μακρή αποκάλυψε πως απολαμβάνει τις ώρες της μακριά από την πολιτική.

«Έχω επανέλθει στις οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που είναι το πιο σημαντικό. Ιδίως η οικογένεια. Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στην εκτέλεση των καθηκόντων μου. Ως εκπρόσωπος των πολιτών είχα παραμερίσει τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Πλέον κάνω επίσης πράγματα που μου αρέσουν. Μαγειρεύω για φίλους, βλέπω πρόσωπα που είχα πολύ καιρό να δω, πηγαίνω βόλτες με μαμάδες και παιδιά», δήλωσε στο περιοδικό.