​Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον κίνδυνο η Ελλάδα να βρεθεί εκτός Σένγκεν, ασκεί το ΠΟΤΑΜΙ.

«Παίζουν με την παραμονή της χώρας στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο. Ο κίνδυνος να επιβάλουν στους Έλληνες τις βίζες και τα διαβατήρια επιστρέφει ξανά» τονίζει σε ανακοίνωση του, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πως είναι "ανίκανη" και "ενδιαφέρεται μόνο για τα πανηγύρια"!

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

"Το καλοκαίρι έπαιξαν με την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Μας κόστισε όσα και το νέο δάνειο.

Σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στη συνθήκη Σένγκεν. Δηλαδή σήμερα παίζουν με την παραμονή της χώρας στον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο. Ο κίνδυνος να επιβάλουν στους Έλληνες τις βίζες και τα διαβατήρια επιστρέφει ξανά.

Η ανικανότητα των ΣYΡΙΖΑΝΕΛ να πραγματοποιήσουν όσα οι ίδιοι συμφώνησαν και υπέγραψαν με τους εταίρους για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών φέρνει τη χώρα κοντά στην έξοδο από τη Συνθήκη, όπως σαφώς αναφέρεται στο σημερινό τελεσίγραφο από τους εταίρους.

Συμφωνούν, υπογράφουν και μετά είτε αδρανούν είτε κάνουν τα αντίθετα. Και βυθίζουν σταθερά την κοινωνία στην απομόνωση και στη μοιρολατρία, ότι τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπο.

Μια Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται μόνο για τα πανηγύρια. Εγχώρια και με τα δικά της παιδιά".

Δείτε επίσης:

Η Γεροβασίλη ξεσπά: Απαράδεκτά όσα λένε για έξοδο απ’τη Συνθήκη Σένγκεν