​Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε! Ο… ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σε πανελλαδική κινητοποίηση εναντίον των σκληρών μέτρων που παίρνει η… κυβέρνηση ως συνέπεια του τρίτου Μνημονίου.

Το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε μια ανακοίν��ση για την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, καλώντας τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία για «να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις» .

Στόχος -για το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και οικονομικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας», ενώ ειδική αναφορά γίνεται στο ασφαλιστικό, για το οποίο επισημαίνεται πως πρέπει να αποτραπούν οι μειώσεις των συντάξεων και των παροχών που... προωθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανάμεσα στις προτάσεις του τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για να μην διαλυθεί το ασφαλιστικό είναι η αύ��ηση των εργοδοτικών εισφορών και η ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων.

Δείτε στο Word που ακολουθεί όλη την ανακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ.docxΣΥΡΙΖΑ.docx

Μηταφίδης: Όλοι στους δρόμους για το γκρέμισμα των μνημονίων της συμφοράς

«Καλούμε τους εργαζομένους να έχουν καθολική συμμετοχή στην αυριανή πανελλαδική απεργία» είπε στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, γιατί όπως τόνισε «είναι η μόνη λύση το γκρέμισμα των μνημονίων της συμφοράς»!
Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε όσους συμμετάσχουν στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις και τους έστειλε τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς.