Επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη για το θέμα με την εκπρόθεσμη τροπολογία για αύξηση των διοικητικών θέσεων στις συγκοινωνίες εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά τηνεπίθεση από το Ποτάμι που τόνισε πως «εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Σπίρτζης βολεύει τα παιδιά του», ο βουλευτής της ΝΔ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «πρωτοφανές ατόπημα» και για «αυταρχισμό» του υπουργού Υποδομών, ο οποίος επιχειρεί να «βολέψει ημετέρους».

«Η απόφαση του κ. Σπίρτζη είναι ένα σοβαρό πολιτικό θέμα με διοικητικ��ς και οικονομικές συνέπειες, σε φορείς που ήδη αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετά την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες» τονίζει –μεταξύ άλλων- ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος εκφράζει απορία για το γεγονός ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε έκθεσή του σημείωσε πως -παρά τον διπλασιασμό των θέσεων- δεν προκύπτει επιβάρυνση!

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτηρίζει τον κ. Σπίρτζη «παλαιόν ΠΑΣΟΚ και νέοΣΥΡΙΖΑίο» που «δείχνει τις πραγματικές προθέσεις του» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «την ώρα που η χώρα βρίσκεται στη δυσμενέστερη οικονομική και πολιτική φάση της νεότερης ιστορίας της, είναι η “άλωση” του Κράτους και οι διορισμοί ημετέρων».