Την αγαπημένη του συνήθεια θυμήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM. Ποια είναι αυτή; Μα… να υβρίζει τον Αλέξη Τσίπρα!

Ο πρώην αντιπροέδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου επιτέθηκε με σκληρές εκφράσεις στον πρωθυπουργό, ενώ -αυτή τη φορά- «περιέλαβε» και τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

«Μόνο ένας αγράμματος σαν τον κ. Φλαμπουράρη μπορεί να ονομάζει το Αιγαίο, Μεσόγειο. Είναι χωριστές θάλασσες. Το Αιγαίον Πέλαγος δεν είναι τμήμα της Μεσογείου. Η Μεσόγειος αρχίζει νοτιοανατολικά της Κρήτης. Και εκεί δεν γίνεται τίποτα, στο Αιγαίο γίνεται, όπου υπάρχουν οι μόνιμες αξιώσεις των Τούρκων να περιοριστεί ο εναέριος χώρος της Ελλάδας από τα 10 μίλια στα 6» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στα tweet του κ. Τσίπρα, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τον πρωθυπουργό: «Τα παιχνιδάκια με τους Τούρκους δεν επιτρέπονται, από τη στιγμή που οι Τούρκοι φονεύουν έναν Ρώσο στρατιώτη, ο οποίος έκανε το καθήκον του. Τον φονεύουν αδίκως και παρανόμως. Θεωρώ ότι είναι απόπειρα να κάνεις χιούμορ με έναν βλακώδη τρόπο, πολύ κακής ποιότητας χιούμορ, κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που όλοι είχαμε καταγγείλει από την αρχή που τον είδαμε σε πρώτο πλάνο. Αναιδής, ημιαναλφάβητος, θρασύς και τυχαίος ως προς τις συμπεριφορές του. Είναι δε εξαιρετικά επικίνδυνος».