«Κόκκινο συναγερμό» για τον κίνδυνο μετατροπής των παράνομων τζαμιών στην Ελλάδα σε «hot spots» στρατολόγησης τζιχαντιστών σημαίνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Με ερώτηση του στη Βουλή προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εξωτερικών, ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στη Γαλλία «γίνεται σαφές ότι η Eλλάδα οφείλει έγκαιρα να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για το ενδεχόμενο ανάλογων επιθέσεων στη χώρα μας».
Όπως επισημαίνει ο ίδιος, «η χώρα μας έχει καταστεί το κύριο πέρασμα για τους πρόσφυγες ανάμεσά τους και πιθανούς τρομοκράτες, όπως αποδείχθηκε εξάλλου και με την ταυτοποίηση των 2 τρομοκρατών που αιματοκύλισαν το Παρίσι και απο��είχθηκε ότι είχαν περάσει από τη Λέρο».
σιλαμικ.jpg
Ο κ. Βαρβιτσιώτης παραθέτει μια ιστοσελίδα που διαφημίζει τους παράνομους θρησκευτικούς χώρους για τους Μουσουλμάνους σε περιοχές της Ελλάδας και εξηγεί ότι στην Ελλάδα «λειτουργούν πάνω από 100 τέτοιου είδους παράνομοι χώροι, με την Πολιτεία να έχει μεν νομοθετήσει για νόμιμους θρησκευτικούς χώρους, αλλά να αδυνατεί δε μέχρι σήμερα να δώσει λύση».
Δείτε εδώ την ερώτηση: Ερώτηση Βαρβιτσιώτη.docx