​Ο κύβος ερρίφθη σύμφωνα με τον προσωρινό γενικό γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σ. Αναστασιάδη και σήμερα θα ανακοινωθεί ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος θα γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου.

«Η διαδικασία πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να εκτονωθούν όλα τα προβλήματα», είπε ο κ. Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα η διενέργεια εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου από την επικρατέστερη και μοναδική εταιρεία, τη Vodafone.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Fm ο κ. Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι στο εσωτερικό της ΝΔ δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη και αρκετοί είναι ��κείνοι, οι οποίοι έχουν εκφράσει φόβους πως κάποιοι θα επιχειρήσουν να διαβάλουν την εκλογική διαδικασία.

Σχολιάζοντας μάλιστα τα καρφιά Μεϊμαράκη για την καθυστέρηση κατάθεσης μήνυσης σε βάρος της εταιρείας που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία και το κώλυμα που επικαλέστηκε ο κ. Παπαμιμίκος, ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ είπε:

«Αυτά μου φαίνονται πολύ αστεία και παιδικές αντεγκλήσεις και νομίζω δεν ταιριάζουν σε ένα σοβαρό κόμμα και σε μια σοβαρή διαδικασία».

Παρ’ όλ’ αυτά διευκρίνισε ότι πρέπει να κατατεθεί μήνυση για να ξεκαθαριστεί τι έφταιξε για το φιάσκο των ��σωκομματικών εκλογών της ΝΔ.