Με ένα μήνυμα που ανέβασε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook και το οποίο απευθυνόταν στον Σταύρο Θεοδωράκη ενόψει της συνέντευξής του στην εκπομπή του STAR «Στον Ενικό» ξεκίνησε την εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο πρώην βουλευτής (με το ΣΥΡΙΖΑ) και πολιτευτής του Ποταμιού χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «λαϊκιστή δημαγωγό» κάλεσε τον κ. Θεοδωράκη να προχωρήσει σε πολιτικές συνεργασίες που θα μπορέσουν «να στείλουν τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση».

«Το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων κινδυνεύουν με κοινοβουλευτική εξαφάνιση. Να εξηγούμαστε, Σταύρο. Χεστήκαμε για την Ένωση Κεντρώων και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Διαβολομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα. Θα ήταν όμως κρίμα, αληθινά ΚΡΙΜΑ, ��α ακολουθήσει το δικό τους πεπρωμένο και το Ποτάμι, μόνο και μόνο επειδή θα συνεχίσεις να επιμένεις στην αυτόνομη εκλογική κάθοδο» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο κ. Τατσόπουλος.

Ο κ. Χατζηνικολάου διάβασε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Τατσόπουλου (δείτε τη φωτογραφία στο τέλος του κειμένου) και κάλεσε τον κ. Θεοδωράκη να τοποθετηθεί επ’ αυτού.

«Δεν νιώθω ότι απειλείται το Ποτάμι από αυτό που περιγράφει ο φίλος μου ο Πέτρος, να μην είμαστε δηλαδή στην επόμενη Βουλή. Το Ποτάμι ήρθε στην πολιτική ζωή του τόπου για να αλλάξει τα πράγματα. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με συνεργασία με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή το ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι δεν θα γίνει μέρος του παλαιού συστήματος που πολεμάμε και το οποίο υπέγραψε τη χρεοκοπία της χώρας» εί��ε ο κ. Θεοδωράκης.

Όπως είπε ο ίδιος, το Ποτάμι «δεν είναι ένα κόμμα που προσπαθεί να πάρει ένα μέρος του παλαιού κομματικού χάρτη. Είναι η προοδευτική, μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας».

θτυτυθ.jpg