«Ο πρωθυπουργός αν είπε όσα έγραψε στο twitter κατά τη Σύνοδ�� Κορυφής –και οι εκπρόσωποί του λένε ότι τα είπε- έπραξε άριστα. Και άριστα έπραξε και που τουιτάρισε στη συνέχεια τα όσα είπε διότι σήκωσε μεγάλο θόρυβο για τις τουρκικές παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο στα διεθνή ΜΜΕ ανά τον κόσμο» σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το θέμα των τιτιβισμάτων του πρωθυπουργού για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και εν συνεχεία διαγράφηκαν.

«Επομένως, καλώς έκανε το tweet κακώς το κατέβασαν οι συνεργ��τες του ή ο ίδιος, αν πήρε ο ίδιος την απόφαση. Βέβαια στα ελληνικά το έχει κρατήσει, κατέβηκε στα αγγλικά μετά από τις τουρκικές αντιδράσεις» επεσήμανε ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Πολύ ευαίσθητοι είμαστε. Μόλις στενοχωρηθεί λίγο ο κ. Νταβούτογλου κατεβάζουμε και τα tweets» σχολίασε ο κ. Χατζηνικολάου με νόημα και κατέληξε: «Αυτοί, όταν στενοχωριέται ολόκληρη η Ελλάδα για τις παραβιάσεις τους, δεν κατεβάζουν τα αεροπλάνα στα αεροδρόμιά τους. Εμείς τα tweets τα κατεβάζουμε».