Υψηλά ανεβάζει και πάλι τους τόνους στην κόντρα του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Με επιστολή του, την οποία υπογράφει ο εκπρόσωπός του Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο κ. Μεϊμαράκης ρωτά τον γραμματέα της ΝΔ εάν υπάρχει λόγος που καθυστερεί η κατάθεση μήνυσης κατά της Infosolutions, τονίζοντα�� ότι έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση και «πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση».
Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης ζητά από τον κ. Παπαμίμικο και διευκρινήσεις σχετικά με το κώλυμα που επικαλέστηκε ο γραμματέας της ΝΔ για να αποχωρήσει από την προεδρία της ΚΕΦΕ.
Όπως προκύπτει, μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης «απειλεί» να μην παραστεί στην ΚΕΦΕ αφού ζητά έγγραφη απάντηση στις 2 ερωτήσεις «για να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ».
Αναλυτικά η επιστολή:
Προς: κον Ανδρέα Παπαμιμίκο
Μέλη ΚΕΦΕ
Λάβαμε ειδοποίηση για τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σήμερα Δευτέρα 30/11 και ώρα 6μ.μ. Θέλουμε να συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας εκλογής προέδρου, στην οποία συμμετέχουμε ως υποψήφιοι.
Έχουμε θέσει δύο ζητήματα τα οποία για εμάς έχουν εξαιρετική σπουδαιότητα:
Α) Ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions;
Τονίζουμε ότι αποτελεί ομόφωνη απόφαση αλλά πρέπει να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση.
Οι Νεοδημοκράτες αναμένουν.
Β) Σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του Γραμματέα του Κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού;
Ποιο πρόβλημα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί από ��ην μόνιμη απουσία του;
Παρακαλούμε να έχουμε έγγραφη απάντηση επί των θεμάτων αυτών προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία όλων μας στην ΚΕΦΕ με σκοπό να γίνουν εκλογές με νομιμότητα, διαφάνεια και εγκυρότητα. Αυτή είναι η απαίτηση όλων των Νεοδημοκρατών και οφείλουμε να την σεβαστούμε.
Θεόδωρος Αμπατζόγλου
Εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη