Συνεχίζει να επιτίθεται με δριμύτητα στον Πάνο Καμμένο η πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM η κυρία Ξουλίδου κατηγόρησε τον κύριο Καμμένο ότι ,από τον Ιανουάριο που ανέλαβε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατάλαβε πως μπορεί να παίξει πολιτικά παιχνίδια, κάνοντας επιλογές που αντιτίθενται πλήρως με τον κόσμο των ΑΝΕΛ.

Ακόμα τόνισε ότι ο κύριος Καμμένος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες ,αφού τα πεπραγμένα του έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με αυτά που επιθυμούν οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τους ΑΝΕΛ.

Η κυρία Ξουλίδου δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην Ραχήλ Μακρή η οποία έγραψε για την ίδια ότι «έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκο του άλλου. Πέφτεις μέσα», λέγοντας ότι «ως απογοητευμένη βρίσκει παντού ενόχους» και αναφέροντας πως «η απόφαση να διαγραφεί ήταν του Καμμένου και συναίνεσαν όλοι οι βουλευτές της ΚΟ».

Να επισημάνουμε πως προηγήθηκε άλλη μια οξεία επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΛ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας , από την κυρία Ξουλίδου, η οπόια μέσω twitter έγραψε τα εξής: «Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν χθες ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη».


σταυρουλα.jpg


​​