​Σάλο εντός και εκτός Ελλάδος προκάλεσαν τα tweets του Αλέξη Τσίπρα στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου για τους Τούρκους πιλότους.

Εκτός από την οργισμένη αντίδραση του κ.Νταβούτογλου και το αιχμηρό δημοσίευμα της βρετανικής Guardian, με τα «κελαηδίσματα» του Έλληνα πρωθυπουργού εκνευρίστηκαν και οι κ.κ. Γεωργιάδης, Κουμουτσάκος και Τατσόπουλος .

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ότι έσβησε τα σχόλιά του στο twitter - που ήταν γραμμένα στα αγγλικά - σχετικά με τους Έλληνες πιλότους και την ψυχραιμία τους στις τουρκικές παραβιάσεις, σε συνδυασμό με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

ggs.jpg
Α.Γεωργιάδης

«Δεν φθάνει που αποφάσισε να γράψει αυτά τα Tweets, αλλά ακόμη χειρότερο είναι ότι τα έσβησε μόλις φώναξε ο Νταβούτογλου. Εξευτελισμός...» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

AG.jpg

Στο ίδιο ύφος και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. «Ούτε τουιτ δεν αντέχουν να κάνουν... Τα παίρνουν πίσω. Προμηνύματα σκληρής ελληνο-τουρκικής διαπραγμάτευσης...», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Κουμουτσάκος.

k.jpg
Γ.Κουμουτσάκος
georgio.jpg

Πιο σκληρός από όλους, ένας πρώην «σύντροφος» του πρωθυπουργού ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ... «κότα» τον Αλέξη Τσίπρα!

kota.jpg
Π.Τατσόπουλος

«Eντάξει. Δεν πίστευα ότι έστειλε ο Τσίπρας στον Νταβούτογλου το τουίτ για τους "νευρικούς πιλότους". Πίστευα ότι είναι πλάκα από το λογαριασμό κάποιου τρολ. Κατόπιν δεν πίστευα ότι ο Τσίπρας, που έστειλε όντως το τουίτ -"για όνομα, Αλέξη", που θα έλεγε και ο φίλος σου ο Λάκης, "για όνομα!"-, θα κώλωνε με την απάντηση του Νταβούτογλου και θα το έσβηνε. Σκεφτείτε το διπλό μήνυμα που στείλαμε χτες στην Άγκυρα. Δεν έχουμε για πρωθυπουργό μονάχα έναν ανόητο, αλλά και μια... "κότα"» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ.Τατσόπουλος. Η ανάρτηση του μάλιστα «σάρωσε», με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν "βροχή"!

pts.jpg