​Τo σχέδιο της κυβέρνησης για την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο σχολιαστής του δελτίου και εκδότης των εφημερίδων «Real News» και «Αγορά», δήλωσε ότι «το σχέδιο για την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων, που θα παρουσιάσει το Σάββατο στους πολιτικούς αρχηγούς ο Αλέξης Τσίπρας περιλαμβάνει: ανακεφαλαιοποίηση ύψους 40 δις ευρώ για τα ταμεία με... αξιοποίηση της κινητής και της ακίνητης περιουσίας τους, με αύξηση εισφορών για εργαζόμενους και εργοδότες για τα επόμενα δύο χρόνια, με αξιοποίηση εσόδων από τα ενεργειακά κοιτάσματα που διαθέτει η χώρα, με συμβάσεις παραχώρησης δημοσίων έργων, από τις οποίες θα χρηματοδοτούνται τα ταμεία, με φορολογία και πρόστιμα προς όφελος των ασφαλιστικών ταμείων και με κέρδη από τυχερά παιχνίδια που επίσης θα κατευθυνθούν προς την οικονομική ενίσχυση των ταμείων».

Όλο το σχέδιο με λεπτομέρειες, όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, Μάρα Ζαχαρέα, δημοσιεύεται το Σάββατο αποκλειστικά από την εφημερίδα «Αγορά».

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου, ο πρωθυπουργός θα θέσει το συγκεκριμένο σχέδιο για την σωτηρία των ταμείων και στους δανειστές τις επόμενες μέρες.

ΒΙΝΤΕΟ STAR