​Την αντίδραση του ΤΑΙΠΕΔ προκάλεσαν οι καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το διορισμό της νέας διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Όπως μεταδώσαμε την Πέμπτη στο star.gr, ο κ.Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε ότι ο Ανδρέας Γουλής, παλαιός συμφοιτητής του πρωθυπουργού και ο άνθρωπος, ο οποίος τον φιλοξένησε στην Ερείκουσα το καλοκαίρι, διορίστηκε στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

Σε δήλωσή του, ο κ.Βαρβιτσιώτης έκανε λ��γο για «ρουσφετολογικούς διορισμούς» της κυβέρνησης στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας και διερωτήθηκε «μήπως o κ.Τσίπρας ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία με... διορισμό, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;».

Μετά τις παραπάνω καταγγελίες, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε ότι «ακολούθησε όλες τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες για τον τρόπο αξιολόγησης και διορισμού μελών στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών, των οποίων οι μετοχές ή τα δικαιώματα ψήφου επ' αυτών ανήκουν στο Ταμείο».

Μετά την απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ.Βαρβιτσιώτης επανήλθε στο θέμα μέσω Twitter. «Ρώτησα τον Πρωθυπουργό αν αντα��έδωσε τη φιλοξενία του φίλου του με διορισμό. Αντ' αυτού,μου απάντησε το ΤΑΙΠΕΔ», έγραψε με νόημα ο βουλευτής της ΝΔ.

TAIPED.jpg