Με ένα τηλέφωνο στο χέρι ήταν την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας! Ο πρωθυπουργός καλούσε τον έναν αρχηγό μετά τον άλλο, ώστε να τους καλέσει για... διάλογο, καφέ και κουλουράκια στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά οι απαντήσεις που έπαιρνε μόνο ενθαρρυντικές δεν ήταν!

Όταν έφτασε η ώρα ο πρωθυπουργός να τηλεφωνήσει στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, αν και γνώριζε τις αρνητικές προθέσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα, πάτησε το νούμερο του για να ακούσει live το … μεγάλο ΟΧΙ.

Τουτ τουτ … τουτ …..

Ο διάλογος:

ΤΣΙΠΡΑΣ: Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πρόθεση μου να συγκληθεί Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών, παρότι γνωρίζω ότι δεν επιθυμείτε να προσέλθετε….

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Το ΚΚΕ δε θα συμμετέχει, γιατί αυτό θα αξιοποιηθεί για να καλλιεργηθεί κλίμα ψευδεπίγραφης συναίνεσης, δήθεν «εθνικής ομοψυχίας», έτσι ώστε να αποσπάσει την ανοχή των κομμάτων και του λαού στα μέτρα σφαγιασμού του, που έχουν ήδη δρομολογηθεί με το μνημόνιο. Διάλογος γίνεται και μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των σημερινών διαδικασιών της Βουλής. Για όλα τα ζητήματα και ιδιαίτερα για το ασφαλιστικό δεν υπάρχει καμιά βάση για συνεννόηση.

Δείτε επίσης:

Λεβέντης: «Αν δεσμευτεί ο Τσίπρας σε 9 σημεία θα στηρίξω την κυβέρνηση»!

Πλακιωτάκης σε Τσίπρα: «Άργησες...»

Τα ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΝ στο τηλέφωνο Αλέξης και Φώφη – Ο επεισοδιακός τους διάλογος

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα τηλεφωνήματα Τσίπρα στους αρχηγούς στο ΒΙΝΤΕΟ του Star