Για τα καλά έχει ανοίξει πλέον «πόλεμο» με τους υπαλλήλους της Βουλής η πρώην πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία με αφορμή την έρευνα, που έχει διαπιστώσει ότι 15 από αυτούς διαθέτουν πλαστά πτυχία, έγραψε στα social media, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ανοίξει μαζί τους, αλλά διατυπώνοντας αιχμές και εις βάρος του σημερινού προέδρου Ν. Βούτση:

«Θα καταβληθούν μισθοί σε ανθρώπους που δεν εργάσθηκαν στη Βουλή και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της: το άκρον άωτον της φαυλοκρατίας.

Ο κ. Βούτσης ας μην ισχυρισθεί ότι "δεν ήξερε", διότι ο ίδιος επέλεξε να μην ρωτήσει και να ακολουθήσει την πεπατημένη των εξυπηρετήσεων.

Χαίρομαι που δεν νομιμοποίησα αυτό το χρόνιο αίσχος σε βάρος του Δημοσίου. Λυπάμαι που ο νέος Πρόεδρος αποζημιώνει τη φαυλότητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο για να εκφράσει και επισήμως της αντίδρασή του στα όσα τους καταλογίζει η κ. Κωνσταντοπούλου. Μεταξύ άλλων οι υπάλληλοι της Βουλής φέρονται διατεθειμένοι να επισημάνουν αιχμηρά προς την κ. Κωνσταντοπούλου ότι διαπίστωσε πως δεν δούλευαν επαρκώς «όταν τους έβαζε να βγάζουν νυχθημερόν επί ημέρες φωτοτυπίες για να τις πάρει μαζί της όταν αποχώρησε από την Προεδρία».

Προτίθενται να επισημάνουν επίσης ότι η ίδια ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η έρευνα για τα πλαστά πτυχία που είχε ξεκινήσει επί προεδρίας Β. Μεϊμαράκη και η οποία χρειάστηκε να δημοσιοποιηθεί, όσον αφορά τα αποτελέσματά της, από τον Ν. Βούτση.