​Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για την οικογένεια του, για τα σχόλια περί «γκαντεμιάς» του παππού του αλλά και για τη δολοφονία του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη από τη “17 Νοέμβρη”.

«Νιώθω πολύ περήφανος για την οικογένεια μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα σχόλια που ακούγονται για τον παππού τ��υ και την γκαντεμιά, λέγοντας:

«Κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλές φορές πλάκα με αυτό και μου κάνουν και πλάκα οι φίλοι μου ατελείωτη. Όμως ξέρεις τι; Είναι 97 χρονών. Δόξα τω Θεώ το μυαλό του είναι πεντακάθαρο. Δόξα τω Θεώ η υγεία του είναι καλή και είναι περιτριγυρισμένος από μία τεράστια οικογένεια, η οποία τον λατρεύει και έχει ατελείωτους φίλους που τον αγαπάνε πάρα πολύ. Τελικά γκαντέμη -γκαντέμη τον λέμε, αλλά είναι πάρα πολύ τυχερός. Μακάρι δηλαδή κι εμείς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ».

Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν 11 χρόνων, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του. O ίδιος, όντας συγκινημένος, παραδέχτηκε:

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον μπαμπά ��ου και κυρίως να το κάνω δημόσια. Γιατί εντάξει υπάρχει ο Παύλος Μπακογιάννης που για πολλούς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και που αν θέλεις ανήκει στην ιστορία, υπάρχει όμως και ο δικός μου ο μπαμπάς. Υπάρχει ο παππούς των παιδιών μου. Δυσκολεύομαι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις πάρα πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι αυτό που σου είχα πει στην αρχή να τον ξεντροπιάζω».

ΔΕΙΤΕ τη συνέντευξή του στην εκπομπή “The 2night show”