Νηνεμία μετά τη μπόρα επικρατεί στη ΝΔ μετά τις παραιτήσεις και το ενωτικό μήνυμα από τον νέο μεταβατικό πρόεδρο, Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Φαίνεται πως οι παραιτήσεις του κ. Μεϊμαράκη από προσωρινός πρόεδρος και του κ. Παπαμιμίκου από την προεδρία της ΚΕΦΕ εκτόνωσαν την ένταση που είχε φουντώσει στον απόηχο του μπαχάλου μετά την αναβολή των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Οι βουλευτές της ΝΔ δήλωσαν ομόφωνα τη στήριξή τους στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ στον κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος έδωσε το σύνθημα ότι η ΝΔ «προχωρά συντεταγμένα και ενωμένα».

Από την πλευρά τους και οι 4 υποψήφιοι εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον νέο μεταβατικό πρόεδρο, ενώ κοινός παρονομαστής στις τοποθετήσεις τους ήταν να αποτελέσει παρελθόν το «φιάσκο» της περασμένης Κυριακής και να οδηγηθεί σύντομα η ΝΔ σε μία αξιόπιστη και διάφανη διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Αναζητείται εταιρεία και ημερομηνία για τις εκλογές

Με την 6η και την 13η Δεκεμβρίου να θεωρούνται οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών, η ΝΔ βρίσκεται σε αναζήτηση εταιρείας που θα αναλάβει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ θα παρουσιαστούν οι νέες εταιρείες και μέχρι αύριο θα έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Επί του παρόντος, το μόνο σίγουρο είναι ότι το κόστος θα πάρει… την ανιούσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτή είναι είδηση: Δεν σφάχτηκαν τελικά στην ΚΟ της ΝΔ!

ΒΟΜΒΑ από Δένδια στην ΚΟ: Πρώτα Συνέδριο της ΝΔ και μετά εκλογή αρχηγού

Τζιτζικώστας: Συνάντηση των υποψηφίων για να πέσουν οι τόνοι

Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: Να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο

Πλακιωτάκης προς υποψήφιους αρχηγούς: Χαμηλώστε όλοι τους τόνους

ΔΕΝ πήγαν Καραμανλής, Σαμαράς και Μεϊμαράκης στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ