​Την εμπιστοσύνη όλων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ ζήτησαν τα μέλη της ΚΕΦΕ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου που βρίσκεται σε εξέλιξη, μετά το φιάσκο της Κυριακής με τις εσωκομματικές εκλογές.

Μάλιστα, οι κ. Κ. Κόλιας και Κ. Τσιμάρας ξεκαθάρισαν ότι αν δεν συμβεί αυτό, τότε εκείνοι θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, κι ενώ ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΝΔ, αν παραιτηθούν από τα αξιώματά τους και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ο Γραμματέας του κόμματος και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Α. Παπαμιμίκος, μέσω συνεργατών του διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του, παρά τα βέλη που εκτοξεύονται ακατάπαυστα εναντί��ν του από πολλά στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ. Παπαμιμίκου, μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισαν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και ότι μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι υπήρχε email από την εταιρεία, σύμφωνα με το οποίο όλα ήταν έτοιμα για την ημέρα των εκλογών.

Σημείωσαν μάλιστα ότι την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει και παρουσίαση και προσομοίωση του συστήματος και ότι δεν είχε υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Όσο για το αν ισχύουν τα σενάρια για εκλογές στις 6 Δεκεμβρίου οι συνεργάτες του κ. Παπαμιμίκου είπε:

«Θα προχωρήσουμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν. Είναι πολύ πιθανόν».