Μπορεί άπαντες να τονίζουν ότι οι τόνοι πρέπει να πέσουν ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι έχουν βγει τα μαχαίρια στη ΝΔ.

Ο Μάκης Βορίδης σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λέγοντας ότι ως υπουργός είχε δώσει δουλειές στην εταιρεία που ανέλαβε την διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ και τον κάλεσε να δώσει στοιχεία και να κρατήσει την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο!

«Καμία σχέση, δικηγορική ή άλλη, με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη ΝΔ. Περιμένω τα στοιχεία του κ. Μεϊμαράκη!» έγραψε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια εξέδωσε και ανακοίνωση όπου διέψευδε κατηγορηματικά κάθε σχέση με την εν λόγω εταιρεία.

«Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε επαγγελματική ή άλλη σχέση με την εταιρία. Εξ όσων δύναμαι να γνωρίζω, ουδέποτε έχει ανατεθεί από εμένα στα πλαίσια της ασκήσεως των Υπουργικών μου καθηκόντων, έργο στην συγκεκριμένη εταιρία. Σε κάθε περίπτωση η υπηρεσία που ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο στην εν λόγω εταιρία αποτελεί υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας στην οποία εξ όσων γνωρίζω προΐσταται ο κ. Μεϊμαράκης. Τι εννοεί ακριβώς; Έχω παρέμβει στον ίδιο ή σε άλλον καθοιονδήποτε τρόπο προκειμένου να ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο στην συγκεκριμένη ε��αιρία;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης.

«Είπαμε να κρατάμε την αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο, ειδικά οι “παλιοί” που ισχυρίζονται ότι είναι θεματοφύλακες του πολιτικού πολιτισμού» καταλήγει ο κ. Βορίδης.