​Είτε κατονομάζοντας είτε φωτογραφίζοντας γνωστά στελέχη της ΝΔ ζητούν την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, μετά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών.

Έξαλλος ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στον «Realfm» για ένα φιάσκο και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες.

kaklamanisnikitas.jpg
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως την «ευθύνη για όσα συνέβησαν έχει μόνο η ΚΕΦΕ, της οποίας πρόεδρος είναι αυτός ο τύπος που λέγεται Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ζητώ δημόσια την παραίτηση του. Ο μόνος που δεν είχε λόγο και δεν ωφελείται από την αναβολή είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης».

Όπως τόνισε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί καθώς έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξη του σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος ζήτησε «παραιτήσεις των υπευθύνων τώρα» μέσω Twitter. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ στην συνέχεια με νέο tweet μίλησε πιο συγκεκριμένα γράφοντας: «3 βήματα για την έξοδο από την μεγάλη κρίση: Αναβολή εκλογής, παραίτηση Γραμματέα και συνέδριο».

kumu-44_0.jpg
Επιπλέον και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζήτησε την παραίτηση της επιτροπής ενώ μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

giakoumatos_180886328.jpg
«Ντροπή, ντροπή! Όταν είχα φύγει από την ΚΕΦΕ τα έβλεπα αυτά, είναι ανίκανοι οι άνθρωποι! Έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος Παπαμιμίκος να διαλύσει τη ΝΔ», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας την παραίτηση της επιτροπής.

Ο Νίκος Δένδιας με μήνυμα του στο Facebook ζητάει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και τονίζει πως «φτάνει πια ο κατήφορος».

δεν��ιας.jpg
Και ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση της επιτροπής μέσω Twitter. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για φιάσκο και για δύο μήνες ίντριγκας χωρίς καμία πολιτική ουσία.

fiasko-kikilias.jpg

Πάντως, ο Αντρέας Παπαμιμίκος δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές που τελικά δεν έγιναν ποτέ!