Στον αέρα είναι οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το online σύστημα έχει «πέσει» με αποτέλεσμα οι κάλπες να μην έχουν ανοίξει ακόμα.

Η διαδικασία θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής, στις 07:00, ωστόσο όσοι ψηφοφόροι βρέθηκαν στα εκλογικά κέντρα έφυγαν αγανακτισμένοι μιας και το σύστημα δεν λειτουργούσε.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αν και παράγοντες της ΝΔ συστήνουν υπομονή ελπίζοντας ότι το σύστημα θα επανέλθει.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος ανάμεσα στους: Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη.

Μάλιστα, τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα μέσω Twitter, ζητώντας από τους πολίτες να κάνουν υπομονή και να μην πάνε ακόμα να ψηφίσουν.

τρ��ξυ.jpg

ρτυθιο.jpg

Και ο Απόστολος Τζιτζικώστας έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media ζητώντας να ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση ενώ χαρακτήρισε «αδιανόητο» να υπάρχουν τόσα προβλήματα.

ηνκ.jpg

Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απείλησε πως σε περίπτωση που δεν αναβληθούν οι εκλογές εκείνος θα αποσύρει την υποψηφιότητα του, ενώ άφησε αιχμές για άλλα μέλη του κόμματος.