Εικοσιτέσσερις ώρες πριν τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας έστειλαν τα τελευταία τους μηνύματα σε όσους θα ψηφίσουν αύριο Κυριακή.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στοχεύει στην εκλογή του από την πρώτη Κυριακή, απευθύνθηκε στους νεοδημοκράτες με ένα ηχογραφημένο μήνυμα.

«Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία ,μόνη αξιόπιστη δύναμη σιγουριάς, σταθερότητας και ελπίδας είναι η ΝΔ. Την Κυριακή όλοι μαζί κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη και πιο δυνατή τη Ν.Δ» είπε ο κ.Μεϊμαράκης.

Παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική του συγκέντρωση στην Αθήνα, ζήτησε από τους νεοδημοκράτες να τον εμπιστευτούν για να κάνει, όπως είπε, ξανά τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

«Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξω τη ΝΔ, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την Ελλάδα. Πάμε μαζί στις 22 Νοεμβρίου να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μητσοτάκης.

Αισιόδοξος για νίκη είναι και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος πραγματοποίησε την τελευταία του συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

«Σήμερα από εδώ, από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (γνωστό και ως Παλαί ντε Σπορ), γκρεμίζουμε τα συστήματα και τους μηχανισμούς. Η φωνή σας γίνεται εντολή για μια νέα αρχή» είπε ο κ.Τζιτζικώστας.

«Ψηφίστε με για να κάνω σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να στεναχωρηθεί ο πρωθυπουργός». Αυτό είναι το μήνυμα του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποί��ς μίλησε στο Star Channel.

«Γι' αυτό ζητώ να με ψηφίσουν. Για να φτιάξουμε μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα κρατήσει τα παιδιά μας στην Ελλάδα. Ανησυχώ ότι στο τέλος με τη μιζέρια θα φύγουν όλα τα παιδιά έξω», τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Για να βγει νικητής από τον πρώτο γύρο θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50+1% των ψήφων, αλλιώς θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος με τους δύο πρώτους την επόμενη Κυριακή.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 07:00 το πρωί έως τις επτά το απόγευμα της Κυριακής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και το αντίτιμο της συμμετοχής είναι ... 3 ευρώ για όλους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR